Ούτε γάτα, ούτε ζημιά: Αθώος ο 23χρονος ταξιτζής που κατηγορήθηκε ότι έσπασε την καραντίνα

Must Read

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο 23χρονος που κατηγορήθηκε ότι, ενώ είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, παραβίασε την καραντίνα, οδηγώντας ταξί

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το δικαστήριο έκρινε ότι στην περίπτωση του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Κατερίνη, δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε συνδυασμό με την από 25/2/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορονοϊού), που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του Ν.4682/2020.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την δικηγόρο του νεαρού, ουδέποτε του επιβλήθηκε καραντίνα, παρά μόνο του απευθύνθηκε η σύσταση για αυτο-παρακολούθηση, αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος από την Κινητή Μονάδα Δειγματοληψίας Πιερίας για SARS-CoV-2.

Επιπλέον, η δικηγόρος επισημαίνει ότι δύο ημέρες μετά τη λήψη του δείγματος από την παραπάνω Κινητή Μονάδα, δηλαδή στις 29 Ιουλίου, το αποτέλεσμα έδειξε πως ο 23χρονος ήταν αρνητικός στον κορωνοϊό και επομένως μπορούσε να εργαστεί κανονικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This