Κρητικοί έκαναν ντελίβερι σουβλάκια στη φρεγάτα «Σπέτσαι»

Must Read

Όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης της Ιεράπετρας, μάζεψαν φαγητά και τα προσέφεραν στο πλήρωμα της φρεγάτας  «Σπέτσαι», ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Η φρεγάτα «Σπέτσαι» λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση παρακολούθησης του τουρκικού ερευνητικού πλοίου Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο. Το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου αναζήτησε καταφύγιο στο λιμάνι της πόλης της Ιεράπετρας, δένοντας ένα μίλι μακριά από την πόλη του Λασιθίου.

Στη… μέση του πελάγους, οι αξιωματικοί και υπαξιωματικού της φρεγάτας έλαβαν 80 σουβλάκια, πίτσες και χυμούς από κατάστημα της Ιεράπετρας της Κρήτη.

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Μανώλης Μιχελαράκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρήσεων Καφέ – Εστίασης στην Ιεράπετρα, σύμφωνα με τον οποίο υπήρξε μαραθώνιος για να μαζευτούν όσα περισσότερα φαγητά μπορούσαν.

Ο κ. Μιχελαράκης, ανέφερε ότι όλοι ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά και ήταν μία πολύ συγκινητική πρωτοβουλία. Μαζί τους έστειλαν τοπικά προϊόντα και ροφήματα με αλόη.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ετοιμάστηκαν ένα σωρό σουβλάκια και πίτσες και έφτασαν με ταχύπλοο στη φρεγάτα, σαν «ντελίβερι»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This