Σάββατο 19/6/2021

Κρητικοί έκαναν ντελίβερι σουβλάκια στη φρεγάτα «Σπέτσαι»

Όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης της Ιεράπετρας, μάζεψαν φαγητά και τα προσέφεραν στο πλήρωμα της φρεγάτας  «Σπέτσαι», ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Η φρεγάτα «Σπέτσαι» λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση παρακολούθησης του τουρκικού ερευνητικού πλοίου Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο. Το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου αναζήτησε καταφύγιο στο λιμάνι της πόλης της Ιεράπετρας, δένοντας ένα μίλι μακριά από την πόλη του Λασιθίου.

Στη… μέση του πελάγους, οι αξιωματικοί και υπαξιωματικού της φρεγάτας έλαβαν 80 σουβλάκια, πίτσες και χυμούς από κατάστημα της Ιεράπετρας της Κρήτη.

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Μανώλης Μιχελαράκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρήσεων Καφέ – Εστίασης στην Ιεράπετρα, σύμφωνα με τον οποίο υπήρξε μαραθώνιος για να μαζευτούν όσα περισσότερα φαγητά μπορούσαν.

Ο κ. Μιχελαράκης, ανέφερε ότι όλοι ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά και ήταν μία πολύ συγκινητική πρωτοβουλία. Μαζί τους έστειλαν τοπικά προϊόντα και ροφήματα με αλόη.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ετοιμάστηκαν ένα σωρό σουβλάκια και πίτσες και έφτασαν με ταχύπλοο στη φρεγάτα, σαν «ντελίβερι»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ