Ρομά απειλούν οδηγό λεωφορείου επειδή δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα (video)

Must Read

Xάος επικράτησε στον σταθμό στη στάση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας στη Στυλίδα το μεσημέρι της Τρίτης!

Ρομά που ήθελαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο με προορισμό τη Φθιώτιδα, αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα, προκαλώντας την αντίδραση του οδηγού αλλά και των επιβατών, σύμφωνα με το stilida.com

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ρομά δημιούργησαν ένταση και ο οδηγός σοκαρισμένος ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας. Οι Ρομά δεν σταμάτησαν να είναι προκλητικοί ούτε όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και όπως θα δείτε και στο βίντεο φαίνονται να απειλούν τον οδηγό με θράσος: «Βάλτε μας μέσα! Εμείς σε 10 -20 μέρες το πολύ πάλι έξω θα είμαστε. Αυτός θα τραβάει τα μαλλιά του για μια ζωή!»

Μετά από αρκετή ώρα, οι εξαγριωμένοι Ρομά φόρεσαν τελικά μάσκες και επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο το οποίο συνέχισε την πορεία του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This