Καρδίτσα: Βάνδαλοι έσκισαν την ελληνική σημαία σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν τεράστιες φθορές

Must Read

Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκε το κτήριο, όπου στεγάζεται το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι άγνωστοι δράστες έσκισαν την ελληνική σημαία, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, οι βάνδαλοι έσπασαν όλα τα τζάμια του δημοτικού σχολείου, κατέστρεψαν ένα κομμάτι από τις εξωτερικές βρύσες που χρησιμοποιούν οι μαθητές, όπως επίσης και το σύστημα πυρασφάλειας που βρίσκεται στον καυστήρα εξωτερικά του σχολείου, τα προστατευτικά που υπήρχαν στις μπασκέτες, ενώ από τα χέρια τους δεν γλίτωσαν ούτε τα κάγκελα της περίφραξης, καθώς όπως έφυγαν πήραν μερικά εξ’αυτών μαζί τους!

Οι οκτώ προβολείς που φωτίζουν την αυλή του σχολείου φαίνεται πως δεν στάθηκαν εμπόδιο για τους βανδάλους, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ! Οι άνδρες της Αστυνομίας διενεργούν έρευνα, εστιάζοντας σε ένα τσαντάκι που βρέθηκε κρυμμένο στον προαύλιο χώρο του σχολείου, που περιείχε ένα στιλέτο και εικάζεται ότι ανήκει στους δράστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This