Πέμπτη 17/6/2021

Καρδίτσα: Βάνδαλοι έσκισαν την ελληνική σημαία σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν τεράστιες φθορές

Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκε το κτήριο, όπου στεγάζεται το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι άγνωστοι δράστες έσκισαν την ελληνική σημαία, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, οι βάνδαλοι έσπασαν όλα τα τζάμια του δημοτικού σχολείου, κατέστρεψαν ένα κομμάτι από τις εξωτερικές βρύσες που χρησιμοποιούν οι μαθητές, όπως επίσης και το σύστημα πυρασφάλειας που βρίσκεται στον καυστήρα εξωτερικά του σχολείου, τα προστατευτικά που υπήρχαν στις μπασκέτες, ενώ από τα χέρια τους δεν γλίτωσαν ούτε τα κάγκελα της περίφραξης, καθώς όπως έφυγαν πήραν μερικά εξ’αυτών μαζί τους!

Οι οκτώ προβολείς που φωτίζουν την αυλή του σχολείου φαίνεται πως δεν στάθηκαν εμπόδιο για τους βανδάλους, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ! Οι άνδρες της Αστυνομίας διενεργούν έρευνα, εστιάζοντας σε ένα τσαντάκι που βρέθηκε κρυμμένο στον προαύλιο χώρο του σχολείου, που περιείχε ένα στιλέτο και εικάζεται ότι ανήκει στους δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ