Τρίτη 15/6/2021

Συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία (video)

Συγκεντρώσεις κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της περιφέρειας, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα για συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η συγκέντρωση με πολυπληθή συμμετοχή στην Αθήνα έγινε στην πλατεία Συντάγματος, ενώ στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία, με κεντρικό πανό όπου αναγράφονταν «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας. Όχι στα υποχρεωτικά εμβόλια, μάσκες και μαζικά τεστ», η οποία αφού πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξε και πάλι στην παραλία, μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Οι διαδηλωτές κρατώντας, μεταξύ άλλων και ελληνικές σημαίες, φώναξαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης, τόσο στην Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη, δήλωναν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο με μάσκα, ενώ στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης υπήρξε αντίδραση για την παρουσία των μέσων ενημέρωσης.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις οι διαδηλωτές έκαψαν και ποδοπάτησαν μάσκες.

Η μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στις μάσκες στα σχολεία (Ηράκλειο 6-9-2020 – πηγή βίντεο: Κώστας Τουτουδάκης)

Πάτρα | Συγκέντρωση ενάντια στις μάσκες στα σχολεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία στην Καβάλα

Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μάσκας στα σχολεία (6/9/2020)

Κως: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για μάσκες στα σχολεία

Διαδήλωση για τις μάσκες στα σχολεία στο κέντρο της Λαμίας

Κατερίνη: Διαμαρτυρία στην πλατεία Ελευθερίας για τις μάσκες στα σχολεία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ