Γυναίκα 51 ετών το 288ο θύμα του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας – Τουλάχιστον 15 ακόμη κρούσματα στη Μόρια

Must Read

Μια 51χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας με υποκείμενα νοσήματα, αποτελεί εδώ και λίγη ώρα το 288ο θύμα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Αυτός είναι και ο τρίτος θάνατος που καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, με τη λίστα των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα να μακραίνει ολοένα και περισσότερο.

Την ίδια στιγμή, στη Μυτιλήνη και, πιο συγκεκριμένα, στο ΚΥΤ της Μόριας, 15 είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν από τα δείγματα που ελήφθησαν μεταξύ 2000 διαμενόντων στη Δομή από την Πέμπτη έως και το Σάββατο από συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το τοπικό site stonisi.gr, δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να αποδειχθεί μεγαλύτερος κατά τον επανέλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι, από την ημέρα όπου 40χρονος Σομαλός, ο οποίο διέμενε σε σκηνή εκτός της υφιστάμενης περίφραξης, βρέθηκε θετικός στον ιό, το ΚΥΤ στη Μόρια τελεί υπό καραντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This