Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Τσακώνονται οι επιβάτες στα λεωφορείο για τη μάσκα: «Εσύ φόρα αν φοβάσαι, εγώ γιατί είμαι υποχρεωμένη;» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τη στιγμή που η αύξηση κρουσμάτων έχει θέσει σε συναγερμό τους λοιμωξιολόγους και  το κυβερνητικό επιτελείο που ετοιμάζει νέα μέτρα, με τον φόβο του lockdown να αιωρείται στην ατμόσφαιρα, το αντίθετο «στρατόπεδο» επιμένει να αντιδρά. 

Στο βίντεο όπως θα δείτε, τα φαινόμενα καβγάδων στα οποία εμπλέκονται αρνητές της μάσκας αλλά ακόμα και όσοι δεν κάνουν σωστή χρήση, είναι αρκετά συχνά κα καθημερινό φαινόμενο στα ΜΜΜ.

 «Εσύ φόρα μάσκα, εγώ γιατί είμαι υποχρεωμένη να φοράω μάσκα. Εσύ προστατεύεσαι. Δικαίωμά μου είναι» είναι ατάκες που ακούγονται στις παρατηρήσεις εκείνων που επιχειρούν να επιπλήξουν όσους δεν φορούν μάσκα.

Ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που την φορούν ανάλογα με τις αντοχές τους, οπως η κυρία που ανέφερε ότι έχει ασθμα: «Δεν γίνεται για πολύ ώρα. θα αρρωστήσω. Έχω άσθμα. Κοιτάξτε να δείτε, εκεί που μας εγκλωβίζει το σύστημα αυτό, με τις φυλακές αυτές, δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ