Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη για τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Must Read

Πέρασαν 31 χρόνια (26 Σεπτεμβρίου 1989) από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη». Οι αναρτήσεις της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη, του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη με μια μικρή, αλλά ηχηρή ανάρτησή της στα social media, υπενθυμίζει την απουσία του Παύλου, ενώ συγκινητική είναι και η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον πατέρα του. Λιτός και περιεκτικός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν ξέχασε τη δυσάρεστη επέτειο ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter, ενώ ανακοίνωση έβγαλε και η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ για τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Με αφορμή τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Σαν σήμερα πριν 31 χρόνια οι άνανδροι τρομοκράτες της 17Ν δολοφόνησαν εν ψυχρώ το Βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη.

Οι δολοφόνοι δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους. Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της εθνικής συμφιλίωσης και εργάστηκε για την επούλωση από τα τραύματα του εμφυλίου. Βαθύτατα δημοκράτης, με σπουδαία αντιδικτατορική δράση που με το λόγο και τη δράση του κατάφερνε να διαπερνά τα κομματικά στεγανά.

Μπορεί ο Παύλος Μπακογιάννης να μην είναι πλέον ανάμεσά μας, όμως οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This