Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη για τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Πέρασαν 31 χρόνια (26 Σεπτεμβρίου 1989) από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη». Οι αναρτήσεις της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη, του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη με μια μικρή, αλλά ηχηρή ανάρτησή της στα social media, υπενθυμίζει την απουσία του Παύλου, ενώ συγκινητική είναι και η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον πατέρα του. Λιτός και περιεκτικός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν ξέχασε τη δυσάρεστη επέτειο ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter, ενώ ανακοίνωση έβγαλε και η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ για τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Με αφορμή τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Σαν σήμερα πριν 31 χρόνια οι άνανδροι τρομοκράτες της 17Ν δολοφόνησαν εν ψυχρώ το Βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη.

Οι δολοφόνοι δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους. Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της εθνικής συμφιλίωσης και εργάστηκε για την επούλωση από τα τραύματα του εμφυλίου. Βαθύτατα δημοκράτης, με σπουδαία αντιδικτατορική δράση που με το λόγο και τη δράση του κατάφερνε να διαπερνά τα κομματικά στεγανά.

Μπορεί ο Παύλος Μπακογιάννης να μην είναι πλέον ανάμεσά μας, όμως οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ