Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο ο 25χορονος με κορωνοϊό (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη, αλλά σταθερή την κατάσταση της υγείας του 25χρονου από την Τήνο που μεταφέρθηκε από τη Σύρο εσπευσμένως στην Αθήνα, μετά το θετικό στον κορωνοϊό τεστ και την επιδείνωση της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Σύμφωνα με το Open, ο 25χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου της Βούλας, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αναπνευστική του λειτουργία είναι ελαφρώς βελτιωμένη.

Ο νεαρός είχε μεταφερθεί από την Τήνο στο νοσοκομείο της Σύρου, καθώς παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα και έντονη αδιαθεσία. Υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο ήταν θετικό, διασωληνώθηκε και μέσα σε ειδική κάψουλα διακομίσθηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Οι γιατροί αναφέρουν πως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος βρέθηκε διασωληνωμένος μέσα σε πέντε ημέρες από τη στιγμή που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης