Γιατί αναμένεται ανακοίνωση για πάνω από 350 νέα κρούσματα

Must Read

Εφιαλτική αναμένεται να είναι η νέα ανακοίνωση για θετικά κρούσματα από τον ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπου διαμένουν μετανάστες, αποτελεί πονοκέφαλο για το κυβερνητικό επιτελείο που αναζητεί τρόπους για τον περιορισμό της πανδημίας με νέα οριζόντια μέτρα.

Η Αττική που κερδίζει διαρκώς την αρνητική πρωτιά στα θετικά κρούσματα τους τελευταίους δύο μήνες, βρίσκεται στο επίκεντρο των υγειονομικών, με κλιμάκια του ΕΟΔΥ να πραγματοποιούν τεστ στις περιοχές της Αθήνας που έχει καταγραφεί ανησυχητική αύξηση.

Τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων κυμαίνεται μεταξύ 250 – 320 κρούσματα καθημερινά, ενώ αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των διασωληνομένων και των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Προστασία, η πορεία της πανδημίας μέχρι το τέλος του μήνα, θα «δείξει» τα επόμενα περιοριστικά μέτρα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This