Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Γιατί αναμένεται ανακοίνωση για πάνω από 350 νέα κρούσματα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Εφιαλτική αναμένεται να είναι η νέα ανακοίνωση για θετικά κρούσματα από τον ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπου διαμένουν μετανάστες, αποτελεί πονοκέφαλο για το κυβερνητικό επιτελείο που αναζητεί τρόπους για τον περιορισμό της πανδημίας με νέα οριζόντια μέτρα.

Η Αττική που κερδίζει διαρκώς την αρνητική πρωτιά στα θετικά κρούσματα τους τελευταίους δύο μήνες, βρίσκεται στο επίκεντρο των υγειονομικών, με κλιμάκια του ΕΟΔΥ να πραγματοποιούν τεστ στις περιοχές της Αθήνας που έχει καταγραφεί ανησυχητική αύξηση.

Τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων κυμαίνεται μεταξύ 250 – 320 κρούσματα καθημερινά, ενώ αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των διασωληνομένων και των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Προστασία, η πορεία της πανδημίας μέχρι το τέλος του μήνα, θα «δείξει» τα επόμενα περιοριστικά μέτρα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]