Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Πράσα με πατάτες και…χασίς στην Βοιωτία!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό, ο οποίος καλλιεργούσε μια χασισοφυτεία κρυμμένη ανάμεσα στα… πράσα και στις πατάτες που είχε φυτέψει στο αγροτεμάχιο που διατηρεί σε περιοχή της Βοιωτίας, πέρασαν οι αστυνομικές αρχές. Μάλιστα, πωλούσε την συγκομιδή και είχε αποκομίσει ήδη 30.010 ευρώ και 50 δολάρια Καναδά!

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς εντόπισαν την καλά κρυμμένη φυτεία με τα 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως δυο μέτρων και ακροβολίστηκαν στην περιοχή, παρακολουθώντας την επί αρκετές ημέρες. Όταν εμφανίστηκε ο καλλιεργητής, του πέρασαν χειροπέδες και ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν 18 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,  22 γραμμάρια κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 41 νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία ναρκωτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ