O κτηνοτρόφος ήταν εξπέρ στην καλλιέργεια κάνναβης και στις… ζωοκλοπές!

Must Read

Σε οργανωμένο εργοστάσιο καλλιέργειας κάνναβης είχε μετατρέψει τα ποιμνιοστάσιά του σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος μάλιστα είχε στην κατοχή του και παράνομα όπλα.

Η «χάρη» του, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού κατηγορείται και για παραβίαση των κανόνων ευζωίας των συνολικά πέντε σκύλων που διατηρούσε στα ποιμνιοστάσια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Μινώα Πεδιάδος αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, με αποτέλεσμα να στήσουν συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και οι άνδρες της ΟΠΚΕ, του ΤΑΕ και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου. Κατά την έρευνα που έγινε αιφνιδιαστικά, διαπιστώθηκε ότι στα ποιμνιοστάσια και γύρω από αυτά ο δράστης καλλιεργούσε 23 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου, τα οποία είχε ήδη ξεριζώσει για να τα αποξηράνει.

Ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα στους γύρω χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με συνολικά τέσσερα κιλά και 40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πλήθος εργαλείων για την καλλιέργεια της χασισοφυτείας, τα πέντε σκυλιά για τα οποία βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα καθώς παραβιάζονταν οι κανόνες ευζωίας τους, αλλά και ένα τμήμα πολεμικού τυφεκίου, φυσίγγια και ένα σπρέι πιπεριού, τα οποία ο άνδρας κατείχε παράνομα.

Ο κτηνοτρόφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προστασίας των ζώων συντροφιάς, καθώς και της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This