Κυριακή 20/6/2021

Οι τούρκοι πάλι κάρφωσαν την Ελληνική κυβέρνηση

Τα Τουρκικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι οι ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας, Δένδιας και Τσαβούσογλου συναντήθηκαν στο περιθώριο του φόρουμ GLOBSEC στην Μπρατισλάβα. Έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, και η ελληνική πλευρά αναγκάστηκε να παραδεχτεί την συνάντηση προσπαθώντας να την υποβαθμίσει. Όπως γράφουν οι Τούρκοι όμως, “πρόκειται για μία συνάντηση υψηλού επιπέδου που πραγματοποιείται πριν από την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας”.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που εμείς μαθαίνουμε από τα τούρκικα μέσα για τις συναντήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, οι τούρκοι εξέδωσαν νέα NAVTEX που ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου. Συγκεκριμένα, προαναγγέλλουν ασκήσεις με πραγματικά πυρά ανοιχτά της Εύβοιας! Την ίδια στιγμή οι τούρκοι εισβάλουν στην αμμόχωστο, παραβιάζοντας όλα τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ και ειδικά του ψηφίσματος 550 για το οποιό έγινε ειδική μνεία στο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Κάθε έλληνας πολίτης λοιπόν αρχίζει και αναρωτιέται. Πως είναι δυνατόν οι τούρκοι να συμπεριφέρονται έτσι στην Ελλάδα και η κυβέρνηση όχι μόνο να σιωπά, αλλά να σέρνεται και σε κρυφές συναντήσεις τις οποίες αποκαλύπτουν οι ίδιοι τούρκοι εξευτελίζοντας την ελληνική πλευρά; Είναι δέσμια η κυβέρνηση των τούρκων; Εκβιάζεται κυβέρνηση από τους τούρκους; Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια και αποδοχή των προκλήσεων;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ