Νεκρός εντοπίστηκε Ολλανδός αιωροπτεριστής στον Όλυμπο (video)

Must Read

Νεκρός βρέθηκε χθες ένας Ολλανδός αιωροπτεριστής στην «Τουρτοφωλιά» του Ολύμπου, συμμετέχοντας σε προπονητικές πτήσεις στα Καλύβια μαζί με άλλους συναθλητές του. 

Συγκεκριμένα, η πτήση από τον χώρο απογείωσης «Τουρτοφωλιά» της Ελασσόνας, μια από τις καλύτερες περιοχές για αιωροπτερισμό παγκοσμίως, φαίνεται πως ήταν μοιραία για τον 57χρονο Ολλανδό ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή μαζί με άλλους συναθλητές του.

Παρά το γεγονός, ότι το απόγευμα της Παρασκευής οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για πτήση με παραπέντε στον Όλυμπο, ο 57χρονος απογειώθηκε κανονικά. Όμως, κατά τη διάρκεια της πτήσης τα ίχνη του χάθηκαν!  Μετά από ώρες, οι φίλοι του διαπίστωσαν ότι η πολύωρη εξαφάνισή του ήταν ανησυχητική, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες.

Ο άτυχος αιωροπτεριστής βρέθηκε νεκρός στην τοποθεσία του Κελανίτη, όπου επιχείρησε προσγείωση και η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.

«Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε τι συνέβη με τον άτυχο συνάδελφό μας. Οι πτήσεις σήμερα απαιτούσαν να έχεις μεγάλη εμπειρία. Υπήρχαν δυνατά ρεύματα…», τόνισαν εμφανώς προβληματισμένοι οι άνθρωποι του Αεραθλητικού Συλλόγου Ολύμπου Ελασσόνας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 57χρονος Ολλανδός επισκεπτόταν τον Όλυμπο τα τελευταία 10 χρόνια και είχε πολύ μεγάλη εμπειρία και γνώση της περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This