Στο πόδι η Κυλλήνη λόγω σεισμού [video]

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής μετά την πρόσφατη ιδιαίτερα ισχυρή δόνηση

Must Read

Σημαντικές ζημιές σε σπίτια και σούπερ μάρκετ έχει υποστεί η περιοχή της Ανδραβίδας, μετά το σεισμό των 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κυλλήνη, σήμερα Τρίτη, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Οι κάτοικοι στην περιοχή βρίσκονται σε πανικό, κάνοντας λόγο για μεγάλες ρωγμές στην τοιχοποιία, πτώση αντικειμένων, ακόμη και ντουλαπιών πάνω σε κρεβάτια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του ilialive.gr. από τις κάμερες ασφαλείας, ο Εγκέλαδος «ξέσπασε» με μανία πάνω στα ράφια των σούπερ μάρκετ της περιοχής, αδειάζοντας στο πάτωμα τα εμπορεύματα.

Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο ήταν δύο χιλιόμετρα νότια της Μυρσίνης και 10 χλμ. ανατολικά της Κυλλήνης, ενώ Το εστιακό του βάθος ήταν 5 χλμ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο και υπεξαίρεσαν χρήματα από τα Λουτρά Λαγκαδά!

Σχηματίστηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες

More Articles Like This