«Πνίγεται» η Κρήτη από την σφοδρή κακοκαιρία! Κλειστό το αεροδρόμιο επειδή έπεσε το ταβάνι (video)

Must Read

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Κρήτη μετά την έκτακτη επιδείνωση του καιρού με ακραία φαινόμενα και σαρωτικές καταιγίδες!

Με τα εντονότερα προβλήματα να παρουσιάζονται στο Ηράκλειο, οι  Αρχές απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Με ανακοίνωσή της Πυροσβεστική ενημερώνει να αποφεύγεται η διέλευση από τον κόμβο της Νέας Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο λόγω μεγάλης ποσότητας νερού στην περιοχή.

Μάλιστα, το  ύψους του νερού που κατεβαίνει δίπλα από την γέφυρα της Εθνικής (από το Αστυνομικό Μέγαρο) φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες το 1 μέτρο, ενώ πήρξαν δεκάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί σε οχήματα.

Την ίδια στιγμή, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» θα παραμείνει κλειστό για τέσσερις ώρες εξαιτίας των προβλημάτων στις υποδομές του που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, όταν σε μια από τις αίθουσες, έπεσε μέρος από το ταβάνι.  Το αεροδρόμιο Ηρακλείου θα παραμείνει κλειστό έως τις 16:30 το απόγευμα.

Βουλωμένα φρεάτια

rethemnos.gr

Σύμφωνα με rethemnos.gr, αρκετοί δρόμοι στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στα Περιβόλια, αλλά και σε περιοχές του Αδελιανού και του Πηγιανού Κάμπου μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι κανένας δεν είχε μεριμνήσει να καθαριστούν τα φρεάτια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Xρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς του 2016: Πως το σχολίασε;

Ο αθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, τον οποίο είδαμε στο φετινό Survivor, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο...

More Articles Like This