Νίκησε (ακόμη και) τον κορωνοϊό: Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε εξιτήριο!

Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στα καθήκοντά του πιο δυνατός και με μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ

Must Read

Πότε νόσησε από κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος, πότε μπήκε στο νοσοκομείο, πότε νοσηλεύτηκε, πότε βγήκε, ούτε που το καταλάβαμε…

Ή, μάλλον, όλο και «κάτι» πήρε «το αυτί μας», καθώς ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ομώνυμου ποδοσφαιρικού συλλόγου φρόντιζε να μας κρατά ενήμερους μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, με συχνές-πυκνές αναρτήσεις για την εξέλιξη της υγείας του!

Αυτό, δηλαδή, που έκανε και σήμερα, όπου και ανακοίνωσε πως είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντά του. «Με τη βοήθεια του Θεού, αλλά και τις προσπάθειες του εξαιρετικού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που με φρόντισαν μια βδομάδα τώρα, τα πράγματα με την υγεία μου εξελίχτηκαν ομαλά και σήμερα πήρα εξιτήριο».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή του ανάρτηση, συμπληρώνοντας ότι «το τεστ που υποβλήθηκα βγήκε αρνητικό, οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι καλές και έτσι από σήμερα και μέχρι τέλους της εβδομάδας θα παραμείνω σπίτι μου, κοντά στην οικογένειά μου, και από την επόμενη εβδομάδα επιστρέφω στα καθήκοντά μου για να υπηρετήσω την πόλη και τους συμπολίτες μου, πιο δυνατός και με μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ».

Αυτό το τελευταίο θυμίζει την αντίστοιχη δήλωση του Τραμπ, μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον φονικό ιό, ή είναι η ιδέα μας;

  • Δείτε την ανάρτηση του Αχ. Μπέου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This