Έτοιμο για… κορωνο-επίταξη το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη!

Φέρεται να προετοιμάζεται να δεχτεί ασθενείς Covid

Must Read

Το ‘πε (ο Κικίλιας) και, ως φαίνεται, (θα) το κάνει, με το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης να είναι από τα πρώτα που θα τεθούν στη διάθεση των υγειονομικών αρχών, με στόχο τη -με κάθε μέσο- αντιμετώπιση της… καλπάζουσας πανδημίας!

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του παρέμβασης την Τρίτη, είχε τονίσει ότι «στη μάχη, αν χρειαστεί, η κυβέρνηση θα ρίξει τα στρατιωτικά νοσοκομεία, ενώ θα αυξηθούν οι θέσεις που διαθέτουν οι ιδιωτικές κλινικές», και ήδη ετοιμάζεται να ρίξει στην μάχη με τον κορωνοϊό όλα του τα διαθέσιμα όπλα.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του γενικού υγειονομικού συναγερμού που έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, πληροφορίες θέλουν να έχει τεθεί σε ετοιμότητα και το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο φέρεται να προετοιμάζεται να δεχτεί ασθενείς COVID, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απόλυτα απαραίτητο.

Ανακοίνωσε τις 50 νέες ΜΕΘ

Σε άλλα νέα, ο κ. Κικίλιας, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης, προειδοποίησε νωρίτερα σήμερα πως «πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι είναι σοβαρή η κατάσταση στο Νομό Θεσσαλονίκης, στη Β. Ελλάδα», ενώ ανακοίνωσε 50 νέες ΜΕΘ (6 στο ΑΧΕΠΑ, 7 στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, 5 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, 5 στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, 15 στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», 6 στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και 6 στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς»).

Σημειώνεται ότι ήδη το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», με δυναμικότητα 93 κλινών, μετατρέπεται σε μονάδα Covid, στο πλαίσιο του σχεδίου για την αντιμετώπιση της εφιαλτικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο νομό Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This