Η καραντίνα φέρνει τη… γυμναστική στο σπίτι με τον ΟΠΑΝ του Δήμου Νέας Ιωνίας

Must Read

Σε μία αξιοσημείωτη πράξη προχώρησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Νέας Ιωνίας, ο οποίος δεν ήθελε να στερήσει από τα μέλη του τα προγράμματα γυμναστικής, εν μέσω καραντίνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΝ του Δήμου Νέας Ιωνίας παρέχει live διαδικτυακά προγράμματα αεροβικής γυμναστικής, pilates και yoga προς τα μέλη του έως ότου επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια και επιστρέψουν οι πολίτες στην κανονικότητα. Παράλληλα, προσφέρει δωρεάν προγράμματα γυμναστικής στο κανάλι Youtube του Οργανισμού στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCLX_nlHvJwye1W0rDzMUZ-Q/videos

Όσοι/ες έχουν εγγραφεί στα δια ζώσης προγράμματα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στα live διαδικτυακά, πρέπει να δηλώσουν στο Ε-mail: [email protected] τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail) προκειμένου να σας αποσταλεί η αίτηση, το πρόγραμμα γυμναστικής και ο τρόπος παρακολούθησης μέσω της εφαρμογής Zoom.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This