Κικίλιας: Ταχύρρυθμη τηλεκπαίδευση ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για COVID-19

Must Read

Η έξαρση του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού στη χώρα μας και ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των διασωληνωμένων, έχουν προκαλέσει το τελευταίο διάστημα «έμφραγμα» στο σύστημα υγείας, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει αμέτρητα περαστικά καθημερινά, με την κατάσταση να επιδεινώνεται συνεχώς. 

Για τον λόγο αυτό, το Υπουργείο Υγείας ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η αρχή έγινε με γιατρούς στη Μακεδονία και θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

«Από την αρχή πανδημίας, συνεργαζόμαστε με τους επιστήμονες όλων των Πανεπιστημίων και των ερευνητικών κέντρων της χώρας, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτή τη στιγμή υλοποιούμε ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Το πρόγραμμα, το οποίο γίνεται μέσω τηλεκπαίδευσης, αφορά όλες τις ειδικές γνώσεις για τη διαχείριση των ασθενών και την ασφάλεια των υγειονομικών. Έχουμε ξεκινήσει από τους ιατρούς της 3ης και 4ης ΥΠΕ στη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη και άμεσα το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα». είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This