Σάλος στην Ναύπακτο: 34χρονος έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικη

Must Read

Δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου με τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, σχημάτισαν οι αστυνομικές αρχές στην Ναύπακτο, καθώς όπως διαπιστώθηκε έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικη. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περεταίρω ενέργειες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 34χρονος Έλληνας προσέγγισε 14χρονη μέσω του προφίλ της στο facebook και τις έκανε σεξουαλικές προτάσεις δείχνοντάς της, τα γεννητικά του όργανα.
Το περιστατικό έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και η οικογένεια της ανήλικης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς του Τμήματος Ναυπάκτου σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί και να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This