Ρόδος: 12χρονος μαχαίρωσε την 11χρονη αδελφή του!

Must Read

Με διάταξη που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου αφαιρέθηκε από έναν 45χρονο αλλοδαπό πατέρα, κάτοικο της Ρόδου, η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του και συγκεκριμένα ενός 12χρονου αγοριού και ενός 11χρονου κοριτσιού.
Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι τα δύο ανήλικα παιδιά έμειναν για αρκετή ώρα αφύλακτα με αποτέλεσμα το αγόρι να αρπάξει ένα μαχαίρι και να καταφέρει σοβαρό χτύπημα στο πόδι της αδελφής του χωρίς λόγο και αιτία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί επιδεικνύει αδικαιολόγητη οργή και έχει ανατεθεί σε παιδοψυχολόγο η παροχή βοήθειας. Η αδελφή του νοσηλεύτηκε επί 3ήμερο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και παραμένει στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων προς φύλαξη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ο πατέρας έχει αναθέσει σε δικηγόρο να προσβάλει την διάταξη του Εισαγγελέα δυνάμει της οποίας του αφαιρέθηκε η επιμέλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This