Βίντεο μετανάστη στην Καβάλα: «Άνετα παίρνεις το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη»!

Από το λιμάνι της Καβάλας άνετη επιβίβαση στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη

Must Read

Έχοντας «ταγκάρει» σε σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Ελληνική Αστυνομία και τον Υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, μετανάστης διερωτάται δημόσια: «Κανείς δεν ελέγχει στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Καβάλας; Θα μου πεις, σε ποια χώρα ζεις»;

Τι έχει γίνει: Ένα βίντεο που φέρεται να τράβηξε μετανάστης στην Καβάλα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και έχει δημιουργήσει αναταραχή, καθώς οι απορίες για την ύπαρξη ελέγχων σε κομβικά σημεία (το ΚΤΕΛ το λες και κομβικό σημείο) αυξάνονται.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr το απόγευμα της Δευτέρας ο χρήστης Nikol [NikKo_ial] κοινοποίησε το βίντεο στο οποίο αρχικά εμφανίζεται μία ομάδα μεταναστών να περπατούν στην Εγνατία Οδό (άγνωστο σε ποιο ακριβώς σημείο) και αμέσως μετά, ένας από αυτούς, να μιλάει στην «κάμερα» από το λιμάνι της Καβάλας και να επιβιβάζεται στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αυτόν που κοινοποίησε το σχετικό βίντεο, ο κάτοχος του κινητού εμφανίζεται να λέει στη γλώσσα του: «Αν εξαιρέσεις ένα δύσκολο σημείο Ξάνθη-Καβάλα, μετά άνετα παίρνεις το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This