Νομικό Συμβούλιο για Novartis: Καμιά «σκευωρία», φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους καταρρίπτει το μύθευμα της σκευωρίας

Must Read

Πραγματικός καταπέλτης η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το σκάνδαλο Novartis που κάποιοι εξακολουθούν να το εξωραΐζουν, βαφτίζοντας το «σκευωρία»!
Το ΝΣΚ στην γνωμοδότηση του προς το υπουργείο Οικονομικών τεκμηριώνει το δικαίωμα του Δημοσίου να προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες διεκδικώντας πίσω τα κλεμμένα. Κοινώς, την ζημιά που υπέστη από την σκανδαλώδη λειτουργία της εταιρείας στην Ελλάδα. Όπως ακριβώς τεκμηριώθηκε και στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό – μαμούθ από τον οποίο προκύπτει ότι όντως το σκάνδαλο Novartis ήταν το μεγαλύτερο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους! Αφού ουδέποτε εταιρεία τιμωρήθηκε με πρόστιμο τέτοιου ύψους για τις ενέργειες και τις πράξεις της σε ελληνικό έδαφος.

Άρα το αφήγημα περί σκευωρίας, καταρρίπτεται παταγωδώς και προκύπτουν τεράστια ερωτήματα για το πλήθος των προθύμων που το υιοθέτησαν. Φυσικά αυτή η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, δίνει νέα διάσταση τόσο στο σκάνδαλο, όσο και στην περιβόητη υπόθεση της «σκευωρίας» Για την οποία έχουν βρεθεί οι κατηγορούμενοι τόσο ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, όσο και η τέως εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Που με αυτή την γνωμοδότηση, δικαιώνονται.

Ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην εξέλιξη αυτή συνιστά το γεγονός ότι η υπόθεση εισήχθη  στην Ολομέλεια του ΝΣΚ, η οποία γνωμοδότησε ομόφωνα! Γεγονός που δίνει στην γνωμοδότηση αυτή, ιδιαίτερη βαρύτητα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This