Δεν έχει αφήσει ΑΤΜ για ΑΤΜ… όρθιο πολυμελής σπείρα που δρα στα όρια Βοιωτίας με Αττική

ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, ΕΛΤΑ στον Αυλώνα και τράπεζα στις Ερυθρές οι πιο πρόσφατοι στόχοι τους

Must Read

Σε μπαράζ κλοπών έχουν επιδοθεί μέσα σε δύο εβδομάδες τα μέλη μιας σπείρας, η οποία ανατινάζει ΑΤΜ σε περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα της Βοιωτίας με την Αττική!

Τελευταίος στόχος τους ήταν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στον Αυλώνα. Ήταν λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η ισχυρή έκρηξη σήκωσε από τα κρεβάτια τους τους κατοίκους και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο υποκατάστημα, επί της περιφερειακής οδού ΑθηνώνΧαλκίδας. Οι δράστες άρπαξαν τις κασετίνες του ΑΤΜ, που δεν έχει διευκρινιστεί πόσα χρήματα περιείχαν, και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, προτού εμφανιστούν τα πρώτα περιπολικά.

Παρά τις συνεχείς αναζητήσεις, δεν είχαν εντοπιστεί έως αργά το βράδυ της Πέμπτης. Από τις έρευνες φαίνεται να προκύπτει ότι πρόκειται για μέλη της ίδιας σπείρας στην οποία ανήκουν οι τέσσερις κουκουλοφόροι που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, απείλησαν τον φύλακα και στη συνέχεια ανατίναξαν με εκρηκτικά το ΑΤΜ.

Με τον ίδιο τρόπο είχαν ανατινάξει τρεις άγνωστοι στις 20 Δεκεμβρίου το ΑΤΜ τράπεζας στις Ερυθρές, αφού πρώτα έδεσαν με συρματόσχοινο τα ρολά ασφαλείας και τα «ξήλωσαν», τραβώντας τα με αυτοκίνητο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This