Απ’ τον Πειραιά στην Ευελπίδων ο αμετανόητος προπονητής ιστιοπλοϊας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας

Μεταφέρθηκε από την Σάμο και οδηγήθηκε στην Ευελπίδων για να απολογηθεί

Must Read

Έφθασε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά ο προπονητής ιστιοπλοΐας από τη Σάμο που κατηγορείται ότι βίασε πριν από δέκα χρόνια 11χρονη αθλήτρια. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί. 

Ο κατηγορούμενος έφτασε με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και οδηγήθηκε στα κρατητήρια μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκτέλεση του εντάλματος και την μεταγωγή του στον ανακριτή.

Αρνείται κάθε πράξη βιασμού υποστηρίζοντας πως όχι μόνο υπήρχε συναίνεση του θύματος αλλά και έγκριση της μητέρας του κοριτσιού, η οποία τον προέτρεπε να παντρευτεί την κόρη της.

Σήμερα, κατά την μεταγωγή του, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν επιθυμεί να δηλώσει κάτι, ο 38χρονος απάντησε αναφερόμενος σε πρόσωπο της οικογένειας του θύματος λέγοντας: «να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

Με την κατάθεση της αθλήτριας, η οποία σήμερα είναι 21 ετών, αλλά και των γονιών της, που ελήφθησαν υπό άκρα μυστικότητα από τον αρμόδιο εισαγγελέα μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί ο προπονητής στη θέση του κατηγορούμενου.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν: βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, οι οποίες απαγγέλθηκαν αφού ο εισαγγελέας Νίκος Στεφανάτος έλαβε υπό άκρα μυστικότητα καταθέσεις από το θύμα και τους γονείς του.

Ο προπονητής συνελήφθη, χθες, στην Σάμο όπου διαμένει και οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Σε δηλώσεις του ο ίδιος, ισχυρίστηκε ότι είχε ερωτική σχέση με την 11χρονη και ότι ήθελε να την παντρευτεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This