Χαραμάδα αισιοδοξίας για την 9χρονη από το Βελεστίνο που υπέστη αλλεργικό σοκ!

Must Read

Χαραμάδα αισιοδοξίας ότι η μικρούλα τους ανταποκρίνεται και ότι μπορεί να τα καταφέρει άφησαν οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, στους γονείς της 9χρονης μαθήτριας που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ έπειτα από αλλεργικό σοκ που υπέστη από γλυκό-κέρασμα που έφαγε στην τάξη της.

Ο οργανισμός του μικρού κοριτσιού από το Βελεστίνο, όπως είπαν οι γιατροί,  έδειξε μικρό σημάδι αντίδρασης στη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται. Είναι, ωστόσο, πολύ νωρίς ακόμη για να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και οι γιατροί να μπορούν να μιλήσουν με βεβαιότητα ότι ο κίνδυνος ξεπεράστηκε, αφού η κλινική της εικόνα εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά κρίσιμη».

Η 9χρονη μαθήτρια, η οποία υπέστη σοβαρό αλλεργικό σοκ από γλυκό που κεράστηκε στο σχολείο της, παραμένει σε μηχανική υποστήριξη όλες αυτές τις μέρες και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ενδεικτικό της σκληρής μάχης που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

«Μπορεί να δείχνει σημάδια αντίδρασης ο οργανισμός, αλλά και πολύ πρώιμο ακόμη να μπορεί να μιλήσει κανείς για τα επόμενα βήματα. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη» επισημάνθηκε χαρακτηριστικά στο τοπικό σάιτ taxydromos.gr, από πηγές που συνομιλούν καθημερινά με τους θεράποντες γιατρούς και τους νοσηλευτές της ΜΕΘ.

«Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Σκοπός είναι να μπορέσει η μικρούλα να ξεπεράσει τον κίνδυνο, που διατρέχει ακόμη» πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This