Ξεσπά ο Νίκος Ξανθόπουλος: Ποιος κάνει κουμάντο σ´αυτή τη χώρα;

Must Read

Σε μια απίστευτη παρατεταμένη ταλαιπωρία με διακοπή ρέυματος, έχει μπει η περιοχή της Παιανίας και συγκεκριμένα η περιοχή όπου μένει ο μεγάλος μας ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες μέσα από το προσωπικό του προφίλ ξέσπασε δύο φορές.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Πρόκειται για ομάδες κλεφτών χαλκού από υποσταθμούς της ΔΕΗ και άλλων κρατικών υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να βυθίζουν στο σκοτάδι πολλές περιοχές της χώρας. Ο Νίκος Ξανθόπουλος, στο πρώτο του δημόσιο ξέσπασμα έγραψε: «Ποιός κάνει κουμάντο σ´αυτή τη χώρα; ποιός κουμαντάρει τη ζωή μας; Οι κλέφτες ; οι κλεπταποδόχοι ; Ποιός ; Μιά στις δυό μέρες μένουμε χωρίς ρεύμα! Τη νύχτα γκρεμίζουν τον υποσταθμό και κλέβουν το χαλκό που περιέχει. Μέσα σ ένα μήνα, δέκα φορές μείναμε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ζούμε μιά κόλαση που δέν περιγράφεται . Αυτή τη φορά είμαστε τρία εικοσιτετράωρα χωρίς ρεύμα. Παίρνουμε την αστυνομία, παίρνουμε τη ΔΕΗ όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Τί πρέπει να κάνουμε ; Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε νυχτιάτικα;» έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του φανερά δυσαρεστημένος μιας και ο ίδιος αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα υγείας.

Αν και η βλάβη επιδιορθώθηκε, ο ίδιος μετά από ένα εικοσιτετράωρο έκανε και νέα ανάρτηση, δείχνοντας την αγανάκτησή του: «Η ταλαιπωρία μας με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Δέν έχει τελειωμό . Μετά απο τρία εικοσιτετράωρα ήρθε το ρεύμα , αλλά μόνο για μιά ημέρα, γιατί τη νύχτα οι κλέφτες ξαναγκρέμισαν τον υποσταθμό. Μέσα σε σαράντα ημέρες, τις δεκαπέντε είμαστε χωρίς ρεύμα , καλοκαιριάτικα. Ποιός μπορεί να μας βοηθήσει ; Υπάρχει κράτος ; Πούν´το ;;»

Σήμερα, τέσσερις μέρες μετά τις δημόσιες αναρτήσεις του, ο μεγάλος μας ηθοποιός μιλάει στο newsbreak.gr δίνοντας την δική του απάντηση: «ευτυχώς εδώ και μερικές ημέρες έχουμε ρέυμα. Αλλά πές μου ρε Νικόλα: είναι κράτος δικαίου αυτό να μην ξέρεις πότε θα έχεις ρέυμα και πότε όχι; Δεν ξέρω αν είναι γύφτοι, αν είναι Ρομά ή τι άλλο είναι αυτοί που κλέβουν τον χαλκό, ωστόσο είναι ανεπίτρεπτο για την χώρα μας, να συμβαίνει αυτό» λέει με βαριά φωνή και αρκετά κουρασμένος. Τον ρωτάω, αν είναι καλά στην υγεία του. «Δεν με ακούς; Αγκομαχάω. Δύσκολα τα γηρατειά Νικόλα, δύσκολα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This