Θρίλερ με τον «λόρδο» της Σούδας! Δεν βρέθηκαν τραύματα στο σώμα του

Μυστήριο πώς βυθίστηκε το ιστιοφόρο του 74χρονου Βρετανού στον Κόλπο της Σούδας!

Must Read

Σε άγριο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του Βρετανού αριστοκράτη Χιου Κερ Μπράντλεϊ Ρόμπερτς, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής νεκρός μέσα στο ιστιοφόρο του, που ήταν μισοβυθισμένο στον Κόλπο της Σούδας.
Η οικογένειά του εκφράζει υπόνοιες ότι έπεσε θύμα δολοφονίας, ωστόσο η νεκροτομή δείχνει πνιγμό.

Στο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναφέρεται ότι στο σώμα του 74χρονου «λόρδου της Κρήτης» δεν βρέθηκαν τραύματα ή ενδείξεις που να δημιουργούν υποψίες για εγκληματική πράξη. Ετσι, οι Αρχές φαίνεται να αποκλείουν μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο παραμένει μυστήριο τι συνέβη τη νύχτα του Σαββάτου, που είχε αποτέλεσμα τη βύθιση του μεγάλου ιστιοφόρου «Coral of Cowes». Τον άτυχο ηλικιωμένο ανέσυρε δύτης το επόμενο πρωί, ενώ το σκυλάκι του ήταν γαντζωμένο στο κατάρτι και γάβγιζε απεγνωσμένα.

Πάντως, οι συγγενείς του Βρετανού δηλώνουν στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ότι ο θάνατός του ενδεχομένως να μην ήταν ατύχημα, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε έντονες διαμάχες με κάποια άτομα για ακίνητα. Επίσης, άνθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι λίγες μέρες προτού βρεθεί νεκρός ο Χιου είχε γίνει διάρρηξη σε σπίτι ιδιοκτησίας του, ενώ είχε κλαπεί το αυτοκίνητό του, το οποίο κατόπιν ενεπλάκη σε δυστύχημα. Εκτιμούν, λοιπόν, ότι ενδεχομένως κάποιος του έστησε παγίδα. Οπως ανέφερε αστυνομική πηγή στο βρετανικό ταμπλόιντ, «δεν έφερε σημάδια ή μελανιές που να παραπέμπουν σε σωματική πάλη, όμως τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. (…) Θεωρούμε ύποπτο ότι ένα τόσο μεγάλο σκάφος, 20 μέτρων, βυθίστηκε μέσα σε λίγες ώρες».

Τον λήστεψαν

Μάλιστα, σύμφωνα με το flashnews.gr, πριν από δύο χρόνια ο 74χρονος είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σκάφος και τον είχαν ληστέψει, αφήνοντάς τον δεμένο επί ένα 48ωρο. Μάρτυρες από την περιοχή της Σούδας ανέφεραν ότι στο σκάφος τον επισκέπτονταν διάφορα άτομα, και μάλιστα το τελευταίο διάστημα διέμενε σε αυτό ένας άντρας, για την ταυτότητα του οποίου διενεργούνται έρευνες!

Ο 74χρονος Ρόμπερτς -τον οποίο οι ντόπιοι χαρακτήριζαν ως «εκκεντρικό πλούσιο»– διέθετε τουλάχιστον δύο ακίνητα στα Χανιά και είχε μεγάλη περιουσία στην Αγγλία. Στους κύκλους του ήταν γνωστός ως «σερ Χιου» ενώ οι φίλοι του τον περιγράφουν ως «πραγματικό λόρδο». Είχε μετακομίσει στην Κρήτη πριν από 12 χρόνια με τη σύντροφό του Ντέμπορα Χόλις, με την οποία είχαν χτίσει μια βίλα με πισίνα στο χωριό Ραμνή των Χανίων. Πριν από τρία χρόνια όμως εκείνη πέθανε από καρκίνο και ο Χιου έμενε με τον σκύλο του στο ηλικίας 100 ετών σκάφος του, που παλιότερα είχε διατεθεί προς πώληση στην ιλιγγιώδη τιμή 1.130.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This