«Φάμπρικα» με πλαστά πιστοποιητικά για αρνητικά τεστ Covid-19 έχουν στήσει στη Βουλγαρία!

Σχεδόν καθημερινά Βούλγαροι επιχειρούν να μπουν στη χώρα μας με πλαστά αρνητικά τεστ

Must Read

Τέσσερις Βούλγαροι προσπάθησαν να περάσουν από το τελωνείο του Προμαχώνα, με διαφορετικά αυτοκίνητα, παρουσιάζοντας πλαστά έγγραφα με αρνητικό αποτέλεσμα τεστ Covid-19, κάτι που εντόπισαν οι ελληνικές Αρχές και, φυσικά, τους συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα κατέγραψαν δύο διαφορετικές περιπτώσεις απόπειρας εισόδου στη χώρα. Στη μεν πρώτη, δύο νεαροί Βούλγαροι, 26 και 25 χρόνων, με Ι.Χ. προσπάθησαν περίπου στις 09.20 να εισέλθουν στην Ελλάδα με πλαστά μοριακά τεστ αρνητικά στον Covid-19. Στη δεύτερη περίπτωση, περίπου στις 09.30 ένας άντρας 46 χρόνων και μια γυναίκα 44 χρόνων, βουλγαρικής επίσης καταγωγής, επιχείρησαν το ίδιο, χωρίς να τα καταφέρουν.

Δείτε επίσης: «Τρελή» μπίζνα στα αεροδρόμια με τα πλαστά αρνητικά τεστ

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά, με τους Βουλγάρους να θέλουν να μπουν στη χώρα μας χωρίς να έχουν κάνει τεστ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν από άλλους «γείτονες» που έκαναν το τεστ, τα πλαστά χαρτιά με αρνητικά αποτελέσματα Covid 19 πωλούνται στη Βουλγαρία από ιατρικά γραφεία.

Αρνητικό τεστ αντί 40 ευρώ

«Δίνεις 40 ευρώ και παίρνεις αρνητικό τεστ κορωνοϊού», λένε οι Βούλγαροι στις πύλες εισόδου της χώρας μας, στέλνοντας το μήνυμα προς τις ελληνικές Αρχές, οι οποίες είναι πλέον ενισχυμένες με ασυρμάτους επικοινωνίας και γίνεται καλύτερος έλεγχος στα σύνορα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This