Στον ανακριτή 21χρονος για τον ομαδικό βιασμό 16χρονης στη Ρόδο

Εις βάρος των τεσσάρων συνολικά κατηγορούμενων ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό και συνέργεια σε βιασμό

Must Read

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ρόδου αναμένεται να περάσει σήμερα 21χρονος που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού μιας 16χρονης από το χωριό Σάλακος.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές Αρχές πριν από περίπου ενάμιση μήνα, στα τέλη Δεκεμβρίου, έπειτα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της ανήλικης εις βάρος τεσσάρων ατόμων.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου συνέλαβαν δύο από τα εμπλεκόμενα άτομα και συγκεκριμένα έναν 16χρονο, ο οποίος φέρεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τη συνομήλική του, καθώς και έναν 15χρονο, ενώ δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου ο 21χρονος και ένας 17χρονος.

Εις βάρος και των τεσσάρων ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό και συνέργεια σε βιασμό και στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης, κλήθηκε σε απολογία ο πρώτος.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου, όταν η 16χρονη συναντήθηκε στο χωριό Σάλακος με τους τρεις εφήβους και τον 21χρονο, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Η μαθήτρια φοβήθηκε να αποκαλύψει στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί και μίλησε γι’ αυτό σε ένα συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο με τη σειρά του περιέγραψε όσα διηγήθηκε η κοπέλα στη μητέρα της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η μητέρα, στο όχημα επέβαιναν οι τρεις ανήλικοι από το χωριό Απόλλωνας, ενώ οδηγός του ήταν ένας μεγαλύτερος φίλος τους. Όπως είπε, μετέφεραν την κόρη της στην περιοχή της Φάτνης Σαλάκου, όπου ο 16χρονος την οδήγησε σε απόμερο σημείο και τη βίασε παρουσία των υπολοίπων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This