Η κάμερα τσάκωσε τον τοξοβόλο που σκότωσε τον σκύλο στην Πετρούπολη (video)

Ο ιδιοκτήτης του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι

Must Read

Οργή προκάλεσε η είδηση ότι ένας άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε σκύλο στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του και τον σκότωσε με τόξο! Το περιστατικό που συνέβη πριν μερικές ημέρες στην Πετρούπολη συγκλόνισε την γειτονιά.

Ο άνδρας που είχε φροντίσει να καλύψει το πρόσωπό του, σημάδεψε και χτύπησε με βέλος τον 2 ετών Μπρούνο, ράτσας πιτ μπουλ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως τελικά υπέκυψε στο τραύμα του.

Ο δράστης που τράπηκε σε φυγή μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατάφερε τελικά να ξεφύγει, όμως οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης σκύλου, Αλέξανδρος Νιτσόλας, κατήγγειλε μιλώντας στο live news,  ότι έχει γίνει ξανά αντίστοιχη επίθεση, όμως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να σκότωσε τον Μπρούνο.  Ο ίδιος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να τον ειδοποιήσει.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This