Συλλήψεις δύο ιδιοκτητών καταστημάτων και ιδιοκτήτη σπιτιού για κορωνοπάρτι στον Πειραιά

Μετά από καταγγελία αστυνομικοί εντόπισαν το κορωνοπάρτι με τη συμμετοχή 11 ατόμων.

Must Read

Οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού που διοργάνωσε κορωνοπάρτι και δύο καταστημάτων για παράνομη λειτουργία, συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια του Πειραιά.

Αν και από Σάββατο απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων, ένα μαγαζί με ρούχα βρέθηκε ανοικτό στη Νίκαια με αποτέλεσμα αστυνομικοί να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη εστίασης, επίσης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για παραβίαση των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού. Εκτός από την ποινική διαδικασία, στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων επιβλήθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Εξάλλου, αστυνομικοί συνέλαβαν ιδιοκτήτη σπιτιού στον Πειραιά που διοργάνωσε κορωνοπάρτι. Μετά από καταγγελία αστυνομικοί εντόπισαν το κορωνοπάρτι με τη συμμετοχή 11 ατόμων. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους φίλους του πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού προσήχθη και στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Οι ιδιοκτήτες των δύο καταστημάτων και του σπιτιού ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όπως είθισται, μετά την προθεσμία η δίκη θα αναβληθεί επ’ αόριστον λόγω των περιορισμών που ισχύουν στη λειτουργία των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This