«Έσβησαν» από τον ιό μέσα σε λίγες μέρες οι ευεργέτες του Βόλου αδελφοί Δεληγιώργη

Έφυγαν και οι δυο μέσα σε λίγες ημέρες

Must Read

Τη μάχη για τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού έχασαν με διαφορά λίγων ημερών τα αδέλφια Νίκος και Γιώργος Δεληγιώργης, γνωστά στον Βόλο για το ομώνυμο κοινωφελές ίδρυμα το οποίο είχαν δημιουργήσει, αλλά και για μια μυστηριώδη ληστεία που προβλημάτισε έντονα την κοινή γνώμη το 2018.

Το κοινωφελές Ίδρυμα Δεληγιώργη

Χθες έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον φονικό ιό ο Νίκος Δεληγιώργης, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο αδερφός του Γιώργος, που ήταν λίγα χρόνια μικρότερός του. Ο Νίκος Δεληγιώργης είχε στα χέρια του αρκετά χρόνια τα ηνία του Ιδρύματος Δεληγιώργη, το οποίο είχε ενισχύσει με δωρεές, μεταξύ άλλων, τον Δήμο Βόλου και τη Μητρόπολη Δημητριάδος. Μάλιστα, η μητρόπολη εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του, η οποία αναφέρεται στις ευεργεσίες που έκανε για τον τόπο, ενώ τονίζει ότι θα αναλάβει την κηδεία του, όπως έκανε και για τον αδελφό του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νίκος Δεληγιώργης είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα τον Ιανουάριο του 2018, όταν κατήγγειλε στην Αστυνομία ληστεία-μαμούθ σε βάρος του. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει ότι άγνωστοι δράστες είχαν εισβάλει στο διαμέρισμά του στον Βόλο και του είχαν αρπάξει 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες. Λίγες μέρες αργότερα ο Δεληγιώργης σε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε λόγο για 50.000 ευρώ, ενώ δεν αναφέρθηκε σε λίρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This