Τρίτη 11/5/2021

Ανακοινώσεις από ACS και ΕΛΤΑ για καθυστερήσεις λόγω κακοκαιρίας

Καθυστερήσεις τα επόμενα 24ωρα

Η κακοκαιρία «Μηδεία» έβαλε στον «πάγο» και τις αποστολές/ παραλαβές παραγγελιών, αφού η σφοδρή χιονόπτοση δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις. Τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) και η ACS ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποστολές των δεμάτων τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 07:00 της Τετάρτης, ενώ το απαγορευτικό απόπλου κρατάει τα πλοία δεμένα στα λιμάνια. 

Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ

«Αγαπητοί πελάτες,

Λόγω του καιρικού φαινομένου «Μήδεια» και της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού που έχει ξεκινήσει από το Σάββατο 13/2, με ακραία καιρικά φαινόμενα στο μεγαλύτερό μέρος της βόρειας και της κεντρικής Ελλάδας, υπάρχουν απαγορευτικά απόπλου σε όλα τα λιμάνια της χώρας, καθώς και προβλήματα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της ηπειρωτικής Ελλάδας από όπου διέρχεται το φαινόμενο.

Επιπλέον δυσλειτουργίες παρουσιάζονται και στο νομό Αττικής, με περιορισμούς στη λειτουργία αρκετών καταστημάτων λόγω περιορισμένης πρόσβασης. Αποστολές από τις 15/2 μέχρι και τις 18/2, ενδέχεται να μην προωθηθούν ή να παρουσιάσουν καθυστερήσεις, λόγω δυσμενών συνθηκών και προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί.

Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 11120.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας».

Ανακοίνωση για ανασυτολή λειτουργίας και καθυστερήσεις από την ACS

«Αγαπητοί Πελάτες,

Λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν Πανελλαδικά, ενδέχεται να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στις παραλαβές και παραδόσεις των αποστολών.

Ιδιαίτερα στους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και στο νησί της Άνδρου, τα καταστήματα του δικτύου της εταιρίας ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά, λόγω αδυναμίας πρόσβασης.

Παράλληλα λόγω απαγορευτικού απόπλου θα παρατηρηθούν καθυστερήσεις από και προς την νησιωτική Ελλάδα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερωθείτε από το κατάστημα ACS της περιοχής σας, για την δυνατότητα παραλαβών/παραδόσεων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας, ενώ δεσμευόμαστε να σας κρατούμε ενήμερους για τυχόν νεότερες εξελίξεις.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών – ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ