Ακυρώσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω προβλημάτων στην Οινόη

Γίνεται προσπάθεια να αναχωρήσει κανονικά το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη η Αμαξοστοιχία 56 που είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

Must Read

Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια» στην υποδομή στην περιοχή της Οινόης είχαν σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί το δρομολόγιο της πρωινής αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Θεσσαλονίκη και το μεσημεριανό από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Ειδικότερα, έχουν πέσει δέντρα και καλώδια στη σιδηροδρομική γραμμή και τα συνεργεία του ΟΣΕ προσπαθούν να την καθαρίσουν. Γίνεται προσπάθεια να αναχωρήσει κανονικά το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη η Αμαξοστοιχία 56 που είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

Επίσης, λόγω των προβλημάτων από τις διακοπές ρεύματος τα δρομολόγια του δικτύου του προαστιακού εκτελούνται κατά τμήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This