Δραματικό «καμπανάκι» Καπραβέλου: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για χαλάρωση μέτρων»

Must Read

Ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ τόνισε πως, το Σύστημα Υγείας δέχεται πολύ μεγάλες πιέσεις. «Με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορούμε να μιλάμε για χαλάρωση των μέτρων«, λέει με νόημα ο κ. Καπραβέλος.

«Το εμβόλιο προφυλάσσει. Είναι το όπλο μας. Είναι αυτό που θα δώσει την πολυπόθητη ανοσία και την άμυνα απέναντι στον κορωνοϊό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Και ενώ πλησιάζει η 28η Φλεβάρη, ημερομηνία όπου θα επανεξεταστεί το lockdown στην Αττική, ο κ. Νίκος Καπραβέλος δίνει το δικό του δραματικό στίγμα, και επιμένει ότι «έχουμε δύο δύσκολους μήνες μπροστά μας. Το lockdown, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, πρέπει να διαρκέσει σίγουρα μέχρι τέλος Μαρτίου, αλλά όχι κατ’ ανάγκη με κλειστή την αγορά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This