Μήνυση από τον δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου για τα «fake news» περί δημιουργίας κέντρου μεταναστών

Για το ζήτημα που προέκυψε με το κέντρο αλλά και το lockdown, δημότες βγήκαν ξανά στους δρόμους, κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας

Must Read

Στη Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναφορικά με τις διαρροές περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του δήμου, τις οποίες χαρακτήρισε «fake news».

«Δεν ξέρω ποιος διέρρευσε αυτές τις ψεύτικες ειδήσεις και αναστάτωσε τον δήμο αλλά σκοπεύω να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων σε όποιον διέδωσε fake news» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, στη διάρκεια έκτακτης τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου με θέμα το αυστηρό lockdown που επιβλήθηκε στην περιοχή λόγω των αυξημένων κρουσμάτων μετάλλαξης του κορωνοϊού.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του δήμου στην οποία χαρακτηριζόταν ως «πέρα για πέρα αναληθή» τα περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών. «Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της αστυνομίας με το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου», ανέφερε η ανακοίνωση και συνέχιζε υπογραμμίζοντας πως «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία».

Για το ζήτημα που προέκυψε με το κέντρο αλλά και το lockdown δημότες βγήκαν σήμερα ξανά στους δρόμους, κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ, από τη Δευτέρα, κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται σε κεντρικά σημεία του Κορδελιού και του Ευόσμου, πραγματοποιώντας τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου SARS-CoV-2. Τα τεστ θα διαρκέσουν τρεις μέρες, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή (26/2).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This