Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Κραυγή αγωνίας του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την τραγική κατάσταση της αγοράς

«Η ψυχολογία των εκπροσώπων της αγοράς βρίσκεται στα τάρταρα»

Εξαντλούνται τα αποθέματα της κοινωνίας και της οικονομίας, υποστηρίζει σε ανάρτησή του ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, απηχώντας την πολύ δύσκολη πραγματικότητα της αγοράς, την οποία γνωρίζει καλά και ο ίδιος, αφού διατηρεί μίνι μάρκετ.

«Η ψυχολογία των εκπροσώπων της αγοράς βρίσκεται στα τάρταρα. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν φως, νερό, τηλέφωνο, ασφάλειες κ.λπ., όταν τα μαγαζιά τους είναι κλειστά. Οταν είναι αβέβαιο το μέλλον τους την επόμενη μέρα» λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ κάτω από τη δημόσια δήλωσή του καταγράφονται χιλιάδες παρόμοιες θέσεις ανθρώπων που πλέον πλήττονται απίστευτα.

«Μήπως κάποιος ξυπνήσει»

«Εξαιρετική ανάρτηση και ανάλυση, Παναγιώτη. Ελπίζω σε αφύπνιση», «Πες τα, Παναγιώτη. Φώναζε. Μήπως κάποιος ξυπνήσει» γράφουν οι Θεσσαλονικείς στον Ψωμιάδη. «Φοβάμαι ότι εξαντλούνται τα αποθέματα της υπομονής της κοινωνίας. Υπάρχει ακόμα καιρός, απλά να θελήσουν υπεύθυνα να πάρουν γενναίες αποφάσεις… Δεν είναι μόνο η αγορά, είναι η εκπαίδευση, είναι η ίδια η κοινωνία, η ίδια μας η ψυχική υγεία. Τα εμβόλια σαφώς μας δίνουν μια αισιοδοξία, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα. Ανασφάλεια, αβεβαιότητα, στεναχώρια, καχυποψία. Από την άλλη, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, η κυβέρνηση βάζει συνέχεια αυτογκόλ. Με μια αντιπολίτευση ανύπαρκτη. Η κυβέρνηση πρέπει με υπευθυνότητα να δει το αύριο της αγοράς, να δει την επόμενη μέρα. Να δει με τι όπλα θα εφοδιάσει τις επιχειρήσεις, για μια επανεκκίνηση που θα δίνει οξυγόνο στο αύριο της εθνικής μας οικονομίας» συμπληρώνει ο πρώην περιφερειάρχης.

Φοβάμαι φίλες και φίλοι ότι εξαντλούνται τα αποθέματα της …Υπάρχει ακόμα καιρός απλά να θελήσουν υπεύθυνη να πάρουν…

Posted by Παναγιωτης Ψωμιαδης on Saturday, February 20, 2021

Η άποψή του είναι μία από αυτές που προστίθενται σε αυτές των εκατομμυρίων Ελλήνων, των οποίων οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές από τον περασμένο Νοέμβριο. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι… η εξέγερση των εμπόρων και των επιχειρηματιών κατά των συνεχιζόμενων lockdown άρχισε από τη Θεσσαλονίκη. Είναι η κραυγή απόγνωσης όλων αυτών των ανθρώπων που καταστρέφονται μέρα με τη μέρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ