Η Κρήτη κορυφαίος προορισμός της TUI για το φετινό καλοκαίρι!

Ρόδος, Κως και Κύπρος στους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Ευρωπαίους φέτος

Must Read

Οι Ευρωπαίοι περιμένουν το καλοκαίρι για να επισκεφθούν την Ελλάδα και να περάσουν λίγες μέρες κάτω από τον μεσογειακό ήλιο.

Έτσι δείχνουν τουλάχιστον τα στοιχεία της TUI, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ομίλου στον κόσμο. Σύμφωνα με αυτά, οι αγαπημένοι προορισμοί διακοπών των Ευρωπαίων για το επόμενο καλοκαίρι είναι η Ελλάδα και η Ισπανία, με την Κρήτη και τα Κανάρια Νησιά να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Την Κρήτη, η οποία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα προορισμών που προτιμούν οι πελάτες της TUI στην Ευρώπη, ακολουθούν το ισπανικό νησί Γκραν Κανάρια, η Ρόδος, η Τενερίφη και η Αττάλεια. Τα στοιχεία προκύπτουν από τον «Άτλαντα διακοπών – Καλοκαίρι 2021» του ομίλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η Κρήτη είναι ο κορυφαίος προορισμός για τους Γερμανούς.

Oι Βρετανοί προτιμούν Νταλαμάν

Το ελληνικό νησί ανεβαίνει δύο θέσεις στην κατάταξη σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και αντικαθιστά έτσι την επί σειρά ετών πρώτη Μαγιόρκα, η οποία κατατάσσεται δεύτερη. Η Ρόδος και η Κως ανεβαίνουν επίσης δύο θέσεις, και καταλαμβάνουν τις θέσεις τρία και τέσσερα. Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί παραθεριστές προτιμούν για φέτος το τουρκικό Νταλαμάν και ακολουθούν η Κύπρος, η Αττάλεια, η Τενερίφη και η Ρόδος.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα ελληνικά νησιά είναι ο νούμερο ένα προορισμός για Φινλανδούς, Δανούς, Νορβηγούς και Σουηδούς, ακολουθούμενα από τη Μαγιόρκα, την Αττάλεια και την Κύπρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This