Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Η Κρήτη κορυφαίος προορισμός της TUI για το φετινό καλοκαίρι!

Ρόδος, Κως και Κύπρος στους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Ευρωπαίους φέτος

Οι Ευρωπαίοι περιμένουν το καλοκαίρι για να επισκεφθούν την Ελλάδα και να περάσουν λίγες μέρες κάτω από τον μεσογειακό ήλιο.

Έτσι δείχνουν τουλάχιστον τα στοιχεία της TUI, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ομίλου στον κόσμο. Σύμφωνα με αυτά, οι αγαπημένοι προορισμοί διακοπών των Ευρωπαίων για το επόμενο καλοκαίρι είναι η Ελλάδα και η Ισπανία, με την Κρήτη και τα Κανάρια Νησιά να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Την Κρήτη, η οποία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα προορισμών που προτιμούν οι πελάτες της TUI στην Ευρώπη, ακολουθούν το ισπανικό νησί Γκραν Κανάρια, η Ρόδος, η Τενερίφη και η Αττάλεια. Τα στοιχεία προκύπτουν από τον «Άτλαντα διακοπών – Καλοκαίρι 2021» του ομίλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η Κρήτη είναι ο κορυφαίος προορισμός για τους Γερμανούς.

Oι Βρετανοί προτιμούν Νταλαμάν

Το ελληνικό νησί ανεβαίνει δύο θέσεις στην κατάταξη σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και αντικαθιστά έτσι την επί σειρά ετών πρώτη Μαγιόρκα, η οποία κατατάσσεται δεύτερη. Η Ρόδος και η Κως ανεβαίνουν επίσης δύο θέσεις, και καταλαμβάνουν τις θέσεις τρία και τέσσερα. Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί παραθεριστές προτιμούν για φέτος το τουρκικό Νταλαμάν και ακολουθούν η Κύπρος, η Αττάλεια, η Τενερίφη και η Ρόδος.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα ελληνικά νησιά είναι ο νούμερο ένα προορισμός για Φινλανδούς, Δανούς, Νορβηγούς και Σουηδούς, ακολουθούμενα από τη Μαγιόρκα, την Αττάλεια και την Κύπρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ