Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Νέα καταγγελία: Ηθοποιός που ζει πλέον στο εξωτερικό κατηγορεί πασίγνωστο ηθοποιό για βιασμό (video)

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας

Σαν τα… μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι νέες καταγγελίες για τα όσα νοσηρά φέρεται να συμβαίνουν πίσω από τα φώτα και τις κάμερες στο χώρο του θεάματος. Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας αποκάλυψε πως ηθοποιός που βρίσκεται στην επικαιρότητα αρκετά το τελευταίο διάστημα για αδικήματα σεξουαλικής παρενόχλησης, φέρεται να βίασε συνάδελφο του.

Όπως τόνισε ο κ. Μίντζιας στον ΣΚΑΙ, στην καταγγελία προέβη ηθοποιός αρκετά γνωστή, η οποία ζει πλέον στο εξωτερικό και η οποία κατηγορεί τον πασίγνωστο ηθοποιό για βιασμό.

«Ο ηθοποιός την προσέγγισε με αφορμή μια επιτυχημένη της συμμετοχή για τηλεοπτική σειρά, με πρόφαση την μελλοντική συνεργασία στο θέατρο και την κάλεσε στο σπίτι του. Δυστυχώς ο κόσμος που δεν είναι στο επάγγελμα αυτό, δεν μπορεί να το καταλάβει ότι τα ραντεβού μεταξύ ηθοποιών, προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά, εκτός δημόσιων χώρων, είναι κάτι που συμβαίνει. Η καταγγέλλουσα λαμβάνοντας υπ’ όψιν επιπρόσθετα πως ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και το ραντεβού τους γίνεται μεσημέρι, την έκανε να μην νιώσει πως δεν πρόκειται για κάτι το μεμπτό», εξήγησε ο δικηγόρος.

Και προχώρησε στην περιγραφή των όσων καταγγέλλει η ηθοποιός: «Ήταν περίοδος Πάσχα και μόλις η ηθοποιός προσήλθε στο χώρο του και αφού συζήτησαν καθαρά για επαγγελματικά θέματα τα πρώτα 20-25 λεπτά, η κουβέντα άρχισε να πηγαίνει σε πιο προσωπικό επίπεδο, γεγονός που την ενόχλησε αφού το έκρινε άσχετο με το ύφος του ραντεβού. Αμέσως θέλησε να αποχωρήσει από τον χώρο, αλλά  η πόρτα του σπιτιού είχε ήδη κλειδωθεί. Η ηθοποιός αντέδρασε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ωστόσο δεν είχε την δύναμη και την δυνατότητα να αποφύγει τον βιασμό. Στη συνέχεια αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, της ξεκλείδωσε την πόρτα και αφού την έδιωξε κακήν-κακώς την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα την καταστρέψει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ