Η αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ότι θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές (video)

«Ο κόσμος καταλαβαίνει, είναι πανέξυπνος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, ζητώντας συγνώμη για το χθεσινό της ξέσπασμα!

Must Read

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικων παιδιών κατά συρροή, Αλέξης Κούγιας, χθες λίγο μετά τις 12:00, εξέδωσε μία ανακοίνωση μέσα από την οποία ανέφερε ότι θα καταθέσει μηνύσεις στα θύματα του εντολέα του, αλλά και σε όσους έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του.

Παράλληλα, μέσα από την εν λόγω ανακοίνωση, έκανε προσωπική επίθεση στο Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και στην Κατερίνα Καινούργιου, γεγονός το οποίο στη συνέχεια ανακάλεσε, λέγοντας πως δεν αναφέρθηκε σε εκείνη.

Δείτε επίσης: Χωρίς απειλές, εξυπνάδες και ειρωνείες ο Γιώργος Καπουτζίδης «βάζει στη θέση του» τον Αλέξη Κούγια (video)

Μετά την Ανακοίνωση καταπέλτη του γνωστού ποινικολόγου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με μία λιτή ανακοίνωση δήλωσε ότι «Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι δεν έμειναν και δεν θα μείνουν απαθείς σε συμπεριφορές που θίγουν το δικηγορικό λειτούργημα και παραβιάζουν την δεοντολογία».

Την συγκεκριμένη ανακοίνωση την πρόβαλε η εκπομπή «Ευτυχείτε».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής τοποθετήθηκε για το ξέσπασμα που είχε χθες εναντίον του Αλέξη Κούγια.

«Να πω κάτι χωρίς να καταχραστώ τον τηλεοπτικό χρόνο επειδή μπορεί να περιμένατε να πω κάτι, το δικό μου θέμα και με συγχωρείτε για το χθεσινό ξέσπασμα, ήταν τελείως αυθόρμητο. Το έληξα χθες. Είδατε πως τοποθετήθηκα, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα που έχετε στείλει. Ευχαριστώ και το κανάλι για τη στήριξή του. Ο κόσμος καταλαβαίνει, είναι πανέξυπνος.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This