Εργαζόμενοι σε γηροκομείο απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν

«Πρέπει να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους» λέει ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός

Must Read

Απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι στο Γηροκομείο της Ι. Μ. Ηλείας στη Γαστούνη επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με τον μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό, η απόφαση ελήφθη επειδή οι εργαζόμενοι αρνούνταν με πείσμα να κάνουν το εμβόλιο παρότι δεν είχαν κάποιον λόγο. Μιλώντας στο patrisnews.gr, ο ιεράρχης που έχει κάνει ήδη τις πρώτες δύο δόσεις του εμβολίου, τόνισε ότι η απόφαση να απολυθούν οι εργαζόμενοι, επήλθε με γνώμωνα την προστασία των ηλικιωμένων στο γηροκομείο.

«Ήταν ανένδοτοι»

«Ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος. Ήδη πρέπει να σου πω ότι απολύσαμε χθες δύο εργαζόμενους από ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως , από το Γηροκομείο ”Παναγία η Καθολική” στην Γαστούνη. Τους απολύσαμε γιατί ενώ πήγε το κλιμάκιο να κάνει εμβόλιο αυτοί οι δύο εργαζόμενοι είπαν ”εμείς δεν κάνουμε”. Τους δώσαμε και 15 μέρες άδεια να πάνε για εμβολιασμό ή σε γιατρό να τους δώσει χαρτί ότι δεν ενδείκνυται εμβολιασμός αλλά οι εργαζόμενοι ήταν ανένδοτοι. ”Εγώ δεν το κάνω ότι και να γίνει” είπαν. Δυστυχώς τους απολύσαμε για να μην κινδυνεύσει η υγεία των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων και των εργαζομένων» τόνισε ο μητροπολίτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This