Στους Ευζώνους τη μισή μέρα δεν γίνονται τεστ στην είσοδο και οι ουρές των φορτηγών αυξάνονται (video)

Καταγγελία ότι στα λιμάνια δεν γίνονται καθόλου τεστ στην έξοδο των φορτηγών προς Ιταλία και ότι οι ναυτιλιακές βάζουν δύο και τρεις οδηγούς σε κάθε καμπίνα!

Must Read

Ο πρόεδρος του σωματείου φορτηγών δημόσιας χρήσης Γιώργος Πασπάτης αναφέρεται στο τεράστιο πρόβλημα που παρατηρείται στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων με τον σχηματισμό ουράς από φορτηγά, τις τρομερές καθυστερήσεις και την ταλαιπωρία που υφίστανται οι οδηγοί, καθώς δεν διενεργούνται τεστ κορωνοϊού τη μισή ημέρα!

«Έχουμε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις, οι ουρές έχουν φτάσει τα 10-12 χλμ. Από τις 19:00 μέχρι τις 7:00 δεν υπάρχει μηχανισμός που να κάνει τεστ ώστε να εισέρχονται οι συνάδελφοι στη χώρα μας. Δημιουργεί μεγάλη ταλαιπωρία. Δεν μπορεί να έρχεσαι από 3.000 και 4.000 χλμ μακριά και να παραμένεις 10, 12, 15 ώρες για να περάσεις τον έλεγχο και να προχωρήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πασπάτης στο OPEN.

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία. Τα φορτηγά είναι από την πλευρά των Σκοπίων, έρχονται από όλη την Ευρώπη. Πρέπει να γίνονται οι έλεγχοι. Δεν είναι δυνατόν σε ένα τόσο κομβικό σημείο να μην υπάρχει οργάνωση. Σε αυτό το κενό (σ.σ που δεν γίνονται τα τεστ) προστίθενται στην ουρά εκατοντάδες φορτηγά».

Μάλιστα, ο κ. Πασπάτης έκανε και άλλη μια καταγγελία, κατά των ναυτιλιακών εταιρειών, οι οποίες όπως είπε, βάζουν τους οδηγούς των φορτηγών δύο-δύο και τρεις-τρεις στις καμπίνες στις διαδρομές προς Ιταλία! Μάλιστα, για την έξοδο από την Ελλάδα δεν απαιτείται και δεν γίνεται τεστ κορωνοϊού, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για… ωρολογιακή βόμβα η κατάσταση αυτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This