Αθώα η Νεκταρία Πολάκη για τον θάνατο της Μελίνας! «Ντροπή σας!» ξέσπασε ο πατέρας

«O νοών νοείτο» σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας

Must Read

Αθώα κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη που έβησε μετά από επέμβαση για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το 2015.

Η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια καθώς της αποδόθηκαν ευθύνες στο στάδιο της μετεγχειρητικής διαχείρισης της διαδικασίας αφύπνισης της άτυχης 4χρονης, τελικά κρίθηκε αθώα. 

«Γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν;»

Στο άκουσμα της απόφασης ο πατέρας της 4χρονης, Μάνος Παρασκάκης ξέσπασε φωνάζοντας στην έδρα: «Ντροπή σας! Συγχαρητήρια! Γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν; Εσείς δεν έχετε παιδιά;» είπε με οργή, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Η οικογένεια με τον δικηγόρο της θα καταθέσει αίτηση στην στον Εισαγγελέα Ηρακλείου για άσκηση έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης για την αναισθησιολόγος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μελίνας σχολίασε για την απόφαση: «Και οι κρίνοντες κρίνονται. Ευχόμαστε η δικαίωση των θέσεων της υποστήριξης της κατηγορίας να είναι νομική και όχι κοινωνική, και ο νοών νοείτο» δήλωσε ο Γιώργος Κοκοσάλης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This