Συνελήφθη ο άνδρας που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό (video)

Στη ΓΑΔΑ ο 30χρονος άνδρας που έτρεξε και έριξε τον αστυνομικό

Must Read

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τον άνδρα που έριξε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ από τη μηχανή του, πριν ξυλοκοπηθεί από δεκάδες άτομα στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνο-ιρακινό άνδρα 30 ετών, ο οποίος μένει σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και εργάζεται ως αποθηκάριος σε σούπερ μάρκετ. Ο «σπρίντερ» που γκρέμισε τον αστυνομικό από το μηχανάκι του, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης σε αποθήκη όπου κρυβόταν, στη Μαγούλα.

Σεσημασμένος οπαδός

Ο 30χρονος είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ όπως έγινε γνωστό, έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και με τη συμμετοχή του σε οπαδικές επιθέσεις. Αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των χτεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη συνελήφθησαν 17 άτομα, εκ των οποίων ένας κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΓΑΔΑ.

Το πορτοφόλι του 22χρονου

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένας 22χρονος Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στην συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Ν. Πλαστήρα. Ο νεαρός έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο όπου έγινε η επίθεση και όταν πήγε να δηλώσει την απώλεια της ταυτότητάς του, συνελήφθη καθώς σύμφωνα με τους αστυνομικούς έπεσε σε αντιφάσεις. Ο 22χρονος μένει στα Νότια Προάστια και είναι οργανωμένος οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This