Ο Αρκουμανέας δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για το κορωνοπάρτι και τα έριξε όλα στους συμβασιούχους

Η «δημοκρατία» κατέθεσε ερώτηση στην κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πελώνη για τις πολιτικές ευθύνες, η οποία απάντησε: «Έχει απαντήσει ο ΕΟΔΥ».

Must Read

Ο έλεγχος έχει χαθεί, αλλά όπως φαίνεται έχουν χαθεί και η ντροπή και ο σεβασμός προς τους πολίτες που τους έχουν τρελάνει με τα συνεχόμενα lockdowns και τα μέτρα που πρέπει οι πολίτες να τηρούν με ευλάβεια, ενώ οι ίδιοι εξαιρούνται.

Η ντροπή και η πολιτική ευθιξία αγνοούνται για τον κ. Αρκουμανέα, για τον πολιτικό του προϊστάμενο κ. Κικίλια και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η «δημοκρατία» αποκάλυψε χθες ότι αυτοί που διοργάνωσαν το κορωνοπάρτι στο κτίριο της Helexpo ήταν στελέχη του ΕΟΔΥ. Μέχρι την ώρα που κυκλοφόρησε η εφημερίδα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ήταν άφαντος, αλλά τελικά νωρίς χθες το πρωί δόθηκε στη δημοσιότητα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, με την οποία επιβεβαίωσε ότι στελέχη του ήταν στην προκλητική μάζωξη σε χώρο της πρώην Helexpo.

Από την Κυριακή που έγινε η αποκάλυψη του βίντεο με κορωνοπάρτι που στήθηκε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης σε κτίριο που φιλοξενεί υπηρεσίες διαχείρισης του κορωνοϊού ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ δεν αντέδρασε. Το αντίθετο μάλιστα, άφησε να διακινείται ότι το τρικούβερτο γλέντι με φαγητά, ποτά και ζεϊμπέκικα είχε στηθεί στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας και άρα ήταν υπεύθυνος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ωστόσο, επρόκειτο για ψέμα (ενδεχομένως όχι τόσο… αθώο, είναι, άλλωστε, γνωστοί οι διαγκωνισμοί των ομάδων που υπάρχουν στο Μαξίμου).

Χθες το θυμήθηκε

Ξαφνικά και μετά την αποκάλυψη της «δημοκρατίας», ο κ Αρκουμανέας θυμήθηκε ότι έχει… ήδη τιμωρήσει τους υπευθύνους: «Από εικόνες που έχουν τεθεί υπ’ όψιν της διοίκησης του ΕΟΔΥ σε σχέση με το περιστατικό προέκυψε ότι μεταξύ των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτές εμφανίζονται και τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό των συμβασιούχων του ΕΟΔΥ, και συγκεκριμένα τρεις οδηγοί και μία επαγγελματίας υγείας που εργάζονται στις ΚΟΜΥ. Τα πρόσωπα αυτά έχουν ήδη παυθεί από κάθε συμβατική αρμοδιότητα και επιχειρησιακή τους υποχρέωση έναντι του ΕΟΔΥ, ενώ εκκρεμούν σχετικώς περαιτέρω νομικές ενέργειες εκ μέρους του οργανισμού».

Οι υπόλοιποι που διακρίνονται στο βίντεο και ξεπερνούν τους 15 ποιοι είναι, κ. Αρκουμανέα; Μήπως είναι συνεργάτες σας, τους οποίους καλύπτετε και φορτώνετε το φταίξιμο σε συμβασιούχους για να σωθούν;

Ο συγκεκριμένος χώρος της Helexpo έχει παραχωρηθεί στις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, δηλαδή τις κινητές μονάδες που διενεργούν ελέγχους rapid tests σε διάφορες περιοχές. Δίπλα βρίσκεται το μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της Αθήνας. Σε αυτόν τον χώρο την Τσικνοπέμπτη, και εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας, οι υφιστάμενοι του κ. Αρκουμανέα το έριξαν στους χορούς και στα ψητά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη δύσκολη καθημερινότητα…

Οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη να καταγράφουν και να αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της πανδημίας στη χώρα τα φόρτωσαν στον κόκκορα και το γλέντησαν με την ψυχή τους, εις υγείαν των κορόιδων (του ελληνικού λαού), που ήταν κλεισμένα στα σπίτια τους και απαγορευόταν να γιορτάσουν ακόμα και με τους συγγενείς τους!

Πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση που αποδεικνύει ότι ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ έχει χάσει κάθε έλεγχο στις υπηρεσίες του και δικαίως θεωρείται μοιραίος. Η «δημοκρατία» πολλάκις έχει αναδείξει τις εγκληματικές ευθύνες του συγκεκριμένου προσώπου, που, αντί να απολογείται για μια σειρά από λάθη, έχει το θράσος να παριστάνει τον «ειδικό».

Στοχοποιεί δημοσιογράφους

Μάλιστα, στοχοποιεί δημοσιογράφους που του ασκούν κριτική, απειλώντας τους με μηνύσεις και άλλες διώξεις, προκειμένου να τον αφήσουν να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του.

Γιατί ο κ. Αρκουμανέας παρίστανε τον αθώο και άφηνε να στοχοποιηθεί ο Νίκος χαρδαλιάς;

Γιατί ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας δεν παίρνει θέση για τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ;

Γιατί τον καλύπτει;

Μετέχει και ο ίδιος στο «παιχνίδι εξουσίας» που λαμβάνει χώρα στο Μαξίμου;

Ο κ. Μητσοτάκης γιατί καλύπτει και τον κ. Αρκουμανέα και τον κ. Κικίλια;

Η «δημοκρατία» κατέθεσε ερώτηση στην κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πελώνη για τις πολιτικές ευθύνες, η οποία μας είπε: «Έχει απαντήσει ο ΕΟΔΥ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This