Κυριακή 20/6/2021

Παράταση της σχολικής χρονιάς ανακοίνωσε η Νίκη Κεραμέως

Κλειστά τα πανεπιστήμια - Όπως και πέρυσι οι πανελλαδικές εξετάσεις

Αφού έσπευσε να σχολιάσει ότι η τηλεκπαίδευση λειτουργεί… άψογα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι η σχολική χρονιά θα παραταθεί και φέτος.

Προσπαθώντας να εξηγήσει για ποιο λόγο αποφασίστηκε να κλείσουν τα σχολεία, η υπουργός ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ότι παρατηρήθηκε μια αύξηση της επιδημιολογικής εικόνας λόγω των μεταλλάξεων της ιού. 

 «Είναι απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία, με ειδική μέριμνα για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια», τόνισε η κα Κεραμέως και ανακοίνωσε ότι η σχολική χρονιά θα παραταθεί, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, όπως και την προηγούμενη χρονιά. 

Εξ αποστάσεως τα Πανεπιστήμια

Αναφορικά με τα πανεπιστήμια, η υπουργός Παιδείας σχολίασε ότι υπάρχει εισήγηση από τους Λοιμωξιολόγους να μην επιστρέψουν στις σχολές τους αλλά να συνεχίζουν το εαρινό εξάμηνο μέσω τηλεκπαίδευσης.

Όσο για τα  tablets που έχει διαφημίσει και έχει υποσχεθεί να δώσει στους μαθητές εδώ και τρεις μήνες, η ίδια δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα εγκριθεί το κονδύλι σχεδόν 120. εκ ευρώ.

Δείτε επίσης: Η Κεραμέως διαφημίζει (με απευθείας ανάθεση) τα tablets που… ακόμη περιμένουν να λάβουν οι μαθητές!
 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ