Παράταση της σχολικής χρονιάς ανακοίνωσε η Νίκη Κεραμέως

Κλειστά τα πανεπιστήμια - Όπως και πέρυσι οι πανελλαδικές εξετάσεις

Must Read

Αφού έσπευσε να σχολιάσει ότι η τηλεκπαίδευση λειτουργεί… άψογα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι η σχολική χρονιά θα παραταθεί και φέτος.

Προσπαθώντας να εξηγήσει για ποιο λόγο αποφασίστηκε να κλείσουν τα σχολεία, η υπουργός ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ότι παρατηρήθηκε μια αύξηση της επιδημιολογικής εικόνας λόγω των μεταλλάξεων της ιού. 

 «Είναι απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία, με ειδική μέριμνα για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια», τόνισε η κα Κεραμέως και ανακοίνωσε ότι η σχολική χρονιά θα παραταθεί, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, όπως και την προηγούμενη χρονιά. 

Εξ αποστάσεως τα Πανεπιστήμια

Αναφορικά με τα πανεπιστήμια, η υπουργός Παιδείας σχολίασε ότι υπάρχει εισήγηση από τους Λοιμωξιολόγους να μην επιστρέψουν στις σχολές τους αλλά να συνεχίζουν το εαρινό εξάμηνο μέσω τηλεκπαίδευσης.

Όσο για τα  tablets που έχει διαφημίσει και έχει υποσχεθεί να δώσει στους μαθητές εδώ και τρεις μήνες, η ίδια δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα εγκριθεί το κονδύλι σχεδόν 120. εκ ευρώ.

Δείτε επίσης: Η Κεραμέως διαφημίζει (με απευθείας ανάθεση) τα tablets που… ακόμη περιμένουν να λάβουν οι μαθητές!
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This