Ανοχή και αντοχή τέλος από τον εμπορικό κόσμο με τελεσίγραφο στην Κυβέρνηση: Άνοιγμα στις 5 Απριλίου, αλλιώς…

Επαναλειτουργία, ή διαμαρτυρία!

Must Read

Με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης στις οποίες δεν κατέστη σαφές το τι θα γίνει με το λιανεμπόριο και για μια ακόμη φορά δεν ελήφθη κάποια απόφαση για να βγουν οι έμποροι από το αδιέξοδο, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), Σταύρος Καφούνης, με ορίζοντα την 5η Απριλίου, έδωσε τελεσίγραφο εκ μέρους της αγοράς: Επαναλειτουργία, ή διαμαρτυρία!

«Η αγορά δεν μπορεί να περιμένει άλλο!» αναφέρει σε δήλωσή του και ξεκαθαρίζει ότι αν την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου «δεν έχει αποφασισθεί η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, τότε δυστυχώς θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να καλέσω τους συναδέλφους μου να εκφράσουν με απόλυτα νόμιμο τρόπο την έντονη διαμαρτυρία τους, χωρίς να διακινδυνεύσουν έστω και ελάχιστα τη δημόσια υγεία».

Μάλιστα αφήνει να εννοηθεί ότι θα κινηθεί και δικαστικώς για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια των εμπόρων για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, ειδικά αν προηγηθεί άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων: «Επίσης θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα που μπορεί να εκφράσει αυτή την δυσαρέσκεια, ιδιαίτερα όταν φημολογείται ότι μπορεί να προκριθούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα γίνονται ανεκτές ενέργειες που επιδεινώνουν τα υγειονομικά δεδομένα».

Και καταλήγει αναφερόμενος στα αναγκαία μέτρα στήριξης του κλάδου: «Μέχρι τότε είναι αυταπόδεικτο ότι αναμένω να ανακοινωθούν οι οικονομικές ενισχύσεις που τεκμηριωμένα και κοστολογημένα έχουμε θέσει υπόψιν της Κυβέρνησης και που πρέπει κατ’ ελάχιστον να στηρίξουν τις χειμαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This