Βασιλακόπουλος: «Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με κόσμο – Οι μεταδόσεις γίνονται μέσα στα σπίτια»

Must Read

Μερικό άνοιγμα λιανεμπορίου, εστίασης σε εξωτερικούς χώρους και επιστροφή των μαθητών του Λυκείου, είναι κάποιες από τις προτάσεις του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.

«Πρέπει να μειωθεί η μετάδοση στα σπίτια. Όλα δείχνουν πως ο κόσμος δεν συμμετέχει στην εφαρμογή του lockdown γιατί δεν αντέχει άλλο. Το εμβόλιο όμως δεν αποτελεί την λύση», είπε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΙ, ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής πνευμονολογίας πρότεινε να ξεκινήσει αρχικά το μικρό λιανεμπόριο με άνοιγμα για μια εβδομάδα των μικρών επιχειρήσεων και μετά να ανοίξουν τα μεγάλα καταστήματα με μεγάλη προσοχή. Παράλληλα, για την εστίαση ανέφερε ότι «πρέπει να ανοίξει σε εξωτερικούς χώρους, ενώ για τα σχολεία ότι «δεν γίνεται να τα ανοίξουν όλα μαζί. Πρέπει πρώτα να ανοίξουν τα λύκεια».

«Πρέπει να θεραπεύσουμε τις αιτίες που μας έφεραν εδώ» ανέφερε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Όπως εξήγησε «οι μεταδόσεις γίνονται μέσα στα σπίτια (πάω σε σπίτια συγγενών ή φίλων, βγάζω την μάσκα πιο εύκολα) ενώ επεσήμανε πως «τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με κόσμο που κόλλησαν με μεγάλες… φούσκες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This